Jean X Billie

sjuk denna dag

Vaknade denna morgon upp sjuk. Halsen började göra ont igår kväll, därför sov jag med halsduk. Antar det inte hjälpte, hade väldigt ont när jag vaknade i både hals och huvud. Noterat att jag rätt ofta får problem med hals, att något virus bitit tag, dock går det över rätt snabbt. Inte ofta det blommar ut till full effekt, hoppas det ska gå över snabbt även denna gång. Jätte tråkigt att jag därför ej kunde lämna sonen på dagis (ja, jag vet, förskola), han behöver få vara där för utvecklings skull. Han har varit super söt och tagit hand om sin mamma.

Jobbet görs ifrån soffan idag.

     

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats