Jean X Billie

Okej, introduktion?

Bloggat i flera år som så många andra, mestadels på Engelska då jag uttrycker mig bättre i det än i mitt modersmål. Jag bestämde nu i alla fall mig för att börja blogga här på Vimedbarn.se då jag upplever intresse att connecta med andra bloggande mödrar i sverige.

Vem är jag?

Heter Angelina och är 35 år. Har under de senaste åren arbetat inom IT men för tillfället arbetar jag individuellt inom BRIS under helger medan jag på deltid slutför studier med utbildning på Stockholms Universitet som mål. Exakt den karriär jag eftersträvar vill jag för tillfället hålla inne med.

Träffade min man, Antonio, våren 2002 och vi har levt som sambo under några år och har tillsammans sonen Cristiano på 6 år som ska börja förskoleklass hösten 2015. Vi är en svensk/peruansk familj som år 2016/2017 hoppas göra vår första gemensamma resa till Peru där vi kommer att befinna oss under en lite längre period. Tills dess går våra liv på som vanligt här hemma i Sverige.

Jag är helt ny här på vimedbarn.se och är osäker på riktningen som denna blogg kommer att ta så det är lite svårt att säga mer exakt vad man kommer att kunna läsa om på min blogg men jag hoppas att ni kommer tillbaka och tittar när jag har börjat komma igång.

Instagram: veritas.aletheia
email: veritas.aletheia.truth@gmail.com

 

jeanxbillievimedbarn

stats